AD: wie een huis koopt, moet er in wonen

Als je een huis koopt, er ook moeten wonen. Zo houden we beleggers en huisjesmelkers van de woningmarkt. Per 1 maart geldt in Den Haag een opkoopbescherming. Zo voorkomen we hoge huren, speculatie met woningen en zorgen we dat Hagenaars met een modaal of middeninkomen er nog tussenkomen. Martijn sprak erover met het AD 👇🏼

Kan een afbeelding zijn van 1 persoon en de tekst 'Wie een huis koopt, moet er in wonen Vanaf 1maart wordt het DenHaag betaalbare woningenopt kamer Kopers huizen wonen. zelf gaan Lex Jonge Haag schaarste betaalbare ewijken ..Daarom Hlaagse wethouder Martijn Balster.PoTOFRANKJNGEN Haagse onderzoek Met Haagse verkameringsverbod. woning uitbreiding betekenen. totaal zelfs Haagse Balster verhuren. woonwethouder Balster onderzoeken: verhuren: invo Nauwlettend nieuwe mogelijk procent gehuurde Wo- hopen rust koopmarkt, zodat prijs- opdrijving Balster (wethouder) kopen gaten egen Den markt, regeling inmiddels heeft'