Nieuwe Maan: dwing fatsoenlijke huisvesting arbeidsmigranten af

De lusten en lasten van werkzame arbeidsmigranten zijn niet eerlijk verdeeld. In Den Haag komen we steeds meer misstanden tegen in de huisvesting. Pakken we stevig aan via regulering vd kamerverhuur en via recente uitbreiding van de pandbrigade. Maar het lijkt dweilen met de kraan open als werkgevers en uitzenders niet een veel grotere verantwoordelijkheid nemen. Zeker ook in de gemeenten waar de migranten werkzaam zijn. Stop de uitbuiting, alleen met goed werkgeverschap en goed verhuurderschap komen we verder.

In het NTR programma De Nieuwe Maan ging Martijn erover in gesprek met wethouder Abee uit het Westland. Over de noodzaak om meer en betere huisvesting in onze regio te organiseren. Keihard nodig.

https://denieuwemaan.ntr.nl/intimidatie-tegen-arbeidsmigranten-in-het-westland-de-nieuwe-maan