178 nieuwe sociale huurwoningen in Escamp!

a group of people posing for a picture

178 prachtige sociale huur appartementen erbij, vlakbij het Leyenburgziekenhuis. Martijn overhandigde de laatste sleutel. Reyhan (rechts), vertelde hoe ze 10! jaar heeft gewacht op dit moment: een appartement voor haar gezin, in de buurt van haar werk. Met voorzieningen dichtbij, in een kindvriendelijke omgeving. Nu is het zover!

Martijn: “Het zijn de mooiste momenten als wethouder wonen. We bouwen wat we kunnen en als we bouwen, bouwen we betaalbaar. Met deze woningen doen we weer wat aan de woningnood en knappen we deze wijken die het keihard nodig hebben op. Ik wens alle bewoners heel veel woonplezier. Woningcorporatie Arcade heeft hier een prestatie van formaat geleverd. Nu door met het bouwen voor elke portemonnee!” #haagssamenwonen