OmroepWest: Pandbrigade ontdekt levensgevaarlijke slaapplekken

Opnieuw heeft de Haagse Pandbrigade slaapplaatsen moeten ontruimen. Arbeidsmigranten werden onder erbarmelijke omstandigheden in schuurtjes gehuisvest. Martijn reageert tevreden dat de Pandbrigade stevig heeft ingegrepen, dit soort misstanden horen niet in onze stad thuis. Anderzijds blijft de huisvesting van arbeidsmigranten een grote zorg voor de gemeente. De extra handhavingscapaciteit bij de Pandbrigade is een goede stap geweest, maar een betere positie van arbeidsmigranten vraagt veel meer. Martijn doet dan ook opnieuw een beroep op werkgevers, uitzenders en rijksoverheid, om samen te voorkomen dat migranten in deze posities terecht komen. Gevaarlijk, mensonterend en een gevaar ook voor anderen.

https://www.omroepwest.nl/nieuws/4473691/haagse-pandbrigade-ontdekt-levensgevaarlijke-slaapplekken-in-schuurtjes